Grosir mug kopi plancongan 350ml nganggo lengan silikon

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6324
  • Kapasitas: 350ml
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran Produk: 6,5 * 8,7 * 13cm
  • Ngukur / CTN: 56 * 56 * 30cm / 72 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Logo kustom ditrima:Print logo supaya pelanggan bisa ngerti merek kasebut.

    Kemasan khusus warna-warni:Kita bisa nggawe kemasan kustom warna-warni miturut desain kriya kanggo nambah produk.

    kualitas dhuwur:Ora perlu kuwatir bab masalah keamanan babar pisan.

    Bahan keras:Ora gampang putus sanajan sampeyan tiba saka papan sing dhuwur.

    bahan entheng:Cangkir sing digawe saka bahan tritan entheng gampang digawa saben dina.

    Kauntungan Perusahaan:

    Pabrik sing wis diaudit BSCI, SEDEX, DISNEY, UNIVERSAL.

    Pabrik khusus kabeh jinis botol banyu, kothak nedha awan

    fokus ing supermarket, grosir, pengecer luwih saka 15 taun

    pangiriman cepet lan conto wektu timbal

    Laporan gratis lan aman panganan BPA kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita