Mug kopi plancongan plastik 350 ml sing disesuaikan nganggo lengan silikon

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6264
  • Kapasitas: 350ml
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran Produk: 9 * 6 * 15.5cm
  • Ngukur / CTN: 64 * 44 * 35cm / 48 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Nampa pangaturan dhewe:Saben logo khusus bisa dideteksi kanthi transfer panas utawa pencetakan sutra.

    Macem-macem kemasan khusus:Kasedhiya macem-macem cara kemasan kayata kothak warna, kothak putih, karton, stiker lan liya-liyane.

    ramah lingkungan:Ora prelu kuatir pengaruh saka masalah lingkungan.

    Awet:Bahan tahan lama bisa njamin panggunaan jangka panjang.

    gampang digawa:Botol iku entheng lan gampang ditindakake sajrone urip saben dinane.

    Kauntungan Perusahaan:

    Laporan audit BSCI, SEDEX, DISNEY, UNIVERSAL kasedhiya.

    Produk kasebut ngasilake macem-macem bahan botol banyu lan kothak nedha awan

    Nganti 15 taun kanggo produksi lan pengalaman dagang

    Maneka cara pangolahan kanggo efek produk sing beda

    Sampel gratis kanggo nyoba kanggo njamin keamanan produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita