Grosir 250 ml kopi cangkir kopi nganggo lengan silikon

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6391
  • Kapasitas: 250ml
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran Produk: 5 * 7,5 * 11,5cm
  • Ngukur / CTN: 45 * 30 * 46cm / 96 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    kustomisasi dhukungan:Miturut desain kriya sing diwenehake saka pelanggan, dhukungan pola desain sing beda-beda!

    Dhasar kabutuhan pelanggan:kita bisa nindakake kemasan adhedhasar kebutuhan pelanggan.

    BPA gratis:Aja kuwatir masalah kualitas lan keamanan sing ditrapake, produk kasebut kabeh gratis BPA.

    Rega sing terjangkau:Sampeyan bisa entuk produk berkualitas kanthi rega murah

    Cocog kanggo olahraga outdoor:Uga bisa digawa nalika olahraga ing njobo.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita