Sunsum-banner01
Sunsum-banner02
Sunsum-banner02
  • Botol Banyu
  • Tumbler
  • Mug & Piala
  • Wadhah Panganan
  • QUALICTY

    Duwe tim QC profesional, prosedur inspeksi sing ketat, lan njaga kerjasama cedhak karo agensi inspeksi profesional lan agensi uji coba kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

  • KANGGO KANGGO

    Kanthi kapabilitas OEM & ODM sing kuwat, rampung permukaan, cetakan logo lan kemasan bisa disesuaikan. Cetakan kasebut bisa diproses miturut conto lan gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

  • LAYANAN

    Duwe Luwih saka 10 taun NGALAMI INDUSTRI lan KABIYESI INTEGRASI CHAIN ​​SUPPLY Kuat, Cepet Nanggepi Syarat lan Nyedhiyakake LAYANAN KUALITAS.

  • Tumbler Paling Apik

    Sawise ngisi 16 tumbler terisolasi sing kebak Slurpee ing kursi ngarep sedan panas, kita yakin tumbler Hydro Flask 22-ons paling apik kanggo umume wong. Sanajan nandhang panas 112 derajat, kita nemokake regane insulasi ing antarane umume wong sing kabeh padha efektif (kabeh bisa ...

  • Pambuka Sawetara Plastik Kelas Panganan

    Analisis Pangetahuan Kesehatan PP, PC, PS, Botol Banyu Plastik Tritan Botol banyu plastik bisa dideleng ing endi wae urip. Botol banyu plastik tahan rontog, gampang digawa, lan katon apik gayane, mula akeh wong sing milih botol banyu plastik nalika ...

  • Botol isolasi tampilan suhu

    Kanggo ngatasi masalah ngombe banyu ing musim salju, pilihan kaping pisanan ing musim gugur lan musim salju - botol termos Ing pungkasan wulan September, swasana banjur adhem kanthi seger, lan bakal ana hawa anyep saben esuk lan sore. Nyatane, saliyane nganggo luwih akeh, mbayar ...

  • 917d00bc-300x300
  • ac340934-300x300

Babagan Kita

Sunsum rumah tangga Co., Ltd. dununge ana ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, sing dadi kutha plabuhan penting ing pesisir kidul China. Tradhisi perdagangan manca jangka panjang lan kauntungan sing cedhak karo pelabuhan banyu jero nggawe Ningbo dadi kutha perdagangan manca negara sing kuwat lan ngasilake perusahaan dagang internasional profesional kaya perusahaan kita. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing jinis plastik penjualan, logam lan produk rumah tangga silikon lan hadiah promosi ing pasar internasional luwih saka 10 taun. Produk utama kami kalebu seri ware & ngombe omah.