Ketel Endhog Microne

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6935
  • Kapasitas: /
  • Bahan utama: PP & Aluminium
  • Ukuran Produk: 13,5 * 16cm
  • Ngukur / CTN: 44 * 29.5 * 34cm / 12set
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    warna sing bisa ditampa:Tabrakan warna nggawe produk katon luwih ayu.

    ketemu peraturan Eropa lan Amerika:Produk kasebut kabeh cocog karo standar lan peraturan Eropa lan Amerika kanggo njamin aman nggunakake pelanggan.

    Dhasar kabutuhan pelanggan:kita bisa nindakake kemasan adhedhasar kebutuhan pelanggan.

    aman mesin cuci piring:Bisa dicuci ing mesin cuci piring, tangan gratis.

    kustomisasi dhukungan:Miturut desain kriya sing diwenehake saka pelanggan, dhukungan pola desain sing beda-beda!

    Kauntungan Perusahaan:

    Kita minangka manufacuter sing disetujoni BSCI, SEDEX, DISNEY lan UNIVERSAL.

    Resmi dening merek lisensi

    Desain 15 taun lan pengalaman industri.

    Pencocokan warna sing pas kanggo bukti

    Dhukungan mriksa barang ing jalur produksi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita