Kompor Uap Jagung Gelombang Mikro Microwavable Cepet 2 Wadah Jagung Gampang Masak Gadget Pawon Jagung

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6940
  • Kapasitas: /
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran Produk: 27.5 * 18.3 * 7cm
  • Ngukur / CTN: 58 * 29.5 * 32.5cm / 12set
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Nampa pangaturan warna:Kita bisa nggawe warna miturut pantone no. diwenehake dening pelanggan.

    ramah lingkungan:Ora prelu kuatir pengaruh saka masalah lingkungan.

    Macem-macem kemasan khusus:Kasedhiya macem-macem cara kemasan kayata kothak warna, kothak putih, karton, stiker lan liya-liyane.

    Cocog kanggo kabeh jinis masak:Bisa dilebokake ing oven gelombang mikro lan kukusan kanggo masak panganan

    Nampa pangaturan dhewe:Saben logo khusus bisa dideteksi kanthi transfer panas utawa pencetakan sutra.

    Kauntungan Perusahaan:

    Pabrik sing wis diaudit BSCI, SEDEX, DISNEY, UNIVERSAL.

    Pabrik khusus kabeh jinis botol banyu, kothak nedha awan

    fokus ing supermarket, grosir, pengecer luwih saka 15 taun

    pangiriman cepet lan conto wektu timbal

    Laporan gratis lan aman panganan BPA kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita