Babagan Kita

Sunsum kluwarga Co., Ltd.dununge ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, sing dadi kutha plabuhan penting ing pesisir kidul China. Tradhisi perdagangan manca jangka panjang lan kauntungan sing cedhak karo pelabuhan banyu jero nggawe Ningbo dadi kutha perdagangan manca negara sing kuwat lan ngasilake perusahaan dagang internasional profesional kaya perusahaan kita.

Perusahaan kami duwe spesialisasi ing macem-macem jinis plastik 、 logam lan produk silikon lan hadiah promosi ing pasar internasional luwih saka 10 taun. Produk utama kami kalebu seri ware & ngombe omah.

Pabrik koperasi kita diaudit dening Disney, NBCU, AVON, Sedex, BSCI. Kanthi audit kaya kualifikasi, kita wis kerja sama karo merek lisensi, kayata Disney, Minion, Mattel, DC, Marvel, Paw Patrol. Lan uga ngirim akeh kargo menyang supermarket gedhe kayata Tesco, Coles.

_MG_3005

Kita duwe tim QC profesional, prosedur inspeksi sing ketat, lan njaga kerjasama sing raket karo agensi inspeksi profesional lan agensi uji coba kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

Kita duwe kemampuan OEM & ODM sing kuat, finish permukaan, cetakan logo lan kemasan bisa disesuaikan. Cetakan kasebut bisa diproses miturut conto lan gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman industri lan kapabilitas integrasi rantai pasokan sing kuwat, bisa cepet nanggapi persyaratan lan nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi.

Kita bangga karo macem-macem produk kanthi rega kompetitif kanthi kualitas apik, balesan cepet, wektu pangiriman cepet lan layanan sing apik. Nggarap kita, sampeyan bakal ngrasakake layanan khusus lan unggul saka tim kerja. Kita masrahake supaya bisnis sampeyan luwih gampang entuk bathi maksimal.

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad iki.