Olahraga lan Fitness Push Pull Top Bocor Bukti Ngombe Botol Banyu Spout Logo BPA Gratis khusus

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6921
  • Kapasitas: 590ml
  • Bahan utama: PE
  • Ukuran Produk: 7.5x20.3cm
  • Ngukur / CTN: 61.5x39x43cm / 80 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Maneka warna gaya:Kasedhiya macem-macem gaya.

    BPA gratis:Aja kuwatir masalah kualitas lan keamanan sing ditrapake, produk kasebut kabeh gratis BPA.

    pola khusus sing bisa ditampa:Miturut desain kriya sing diwenehake saka pelanggan, dhukungan pola desain sing beda-beda!

    Cocog kanggo olahraga outdoor:Uga bisa digawa nalika olahraga ing njobo.

    Bisa digunakake maneh:Bakal nyuda konsumsi sumber daya bumi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita