Bisa Digunakake Ora Ana Plastik Plastik BPA lan Ngepit Pompa Produsen Botol Banyu Pucuk Ndhuwur

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6919
  • Kapasitas: 750ml
  • Bahan utama: PE
  • Ukuran Produk: 7.2x24cm
  • Ngukur / CTN: 59x37.5x50cm / 80 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Akeh gaya sing bisa dipilih:Ora winates karo gaya sing ditampilake ing kaca, kita duwe macem-macem gaya kanggo pilihan pelanggan.

    kualitas dhuwur:Ora perlu kuwatir bab masalah keamanan babar pisan.

    logo khusus sing bisa ditampa:Saben logo khusus bisa dideteksi kanthi transfer panas utawa pencetakan sutra.

    bahan entheng:Cangkir sing digawe saka bahan tritan entheng gampang digawa saben dina.

    Bahan sing bisa didaur ulang:Produk kasebut digawe saka bahan sing bisa dianyari, mula migunani kanggo lingkungan lan nglindhungi bumi.

    Kauntungan Perusahaan:

    Kita wis lulus audit BSCI, SEDEX, DISNEY, UNIVERSAL.

    Teknologi pembukaan cetakan profesional kanggo entuk bentuk sing dirancang karo pelanggan

    Ngumpulake pengalaman dagang 15 taun lan kualitas layanan sing luwih apik

    Pembuktian sing akurat miturut syarat pelanggan

    Selaras karo aturan lan peraturan ing macem-macem wilayah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita