Bisa Digunakake Ora Ana Plastik Plastik BPA Olahraga lan Fitness Push Top Kebocoran Bukti Minum Botol Banyu BPA Logo lan warna khusus GRATIS

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6923
  • Kapasitas: 600ml
  • Bahan utama: PE
  • Ukuran Produk: 7.5x20.3cm
  • Ngukur / CTN: 63x40x41.5cm / 80 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kasus kerja sama sing sugih:Kita duwe kasus kerja sama sing sugih.

    ramah lingkungan:Ora prelu kuatir pengaruh saka masalah lingkungan.

    warna khusus sing bisa ditampa:Miturut file AI sing diwenehake saka pelanggan, kita bisa nindakake sing padha karo buku pantone.

    gampang digawa:Botol iku entheng lan gampang ditindakake sajrone urip saben dinane.

    bisa digunakake maneh:Produk kasebut bisa digunakake maneh, nyuda katergantungan ing botol banyu plastik sing bisa digunakake.

    Kauntungan Perusahaan:

    Laporan audit BSCI, SEDEX, DISNEY, UNIVERSAL kasedhiya.

    Produk kasebut ngasilake macem-macem bahan botol banyu lan kothak nedha awan

    Nganti 15 taun kanggo produksi lan pengalaman dagang

    Maneka cara pangolahan kanggo efek produk sing beda

    Sampel gratis kanggo nyoba kanggo njamin keamanan produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita