Kompor Uap Jagung Gelombang Mikro Microwavable Cepet 2 Wadah Jagung Gampang Masak Gadget Pawon Jagung

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-T6936
  • Kapasitas: /
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran Produk: 22,4 * 22,3 * 9,8cm
  • Ngukur / CTN: 47.5 * 30 * 46.5CM / 12set
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    nampa ngatur:Miturut file AI sing diwenehake saka pelanggan, kita bisa nindakake sing padha karo buku pantone.

    BPA gratis:Aja kuwatir masalah kualitas lan keamanan sing ditrapake, produk kasebut kabeh gratis BPA.

    Kemasan khusus warna-warni:Kita bisa nggawe kemasan kustom warna-warni miturut desain kriya kanggo nambah produk.

    Gampang digunakake, masak kanthi cepet:Gampang kanggo miwiti, ora prelu mbuwang wektu akeh.

    Logo kustom ditrima:Print logo supaya pelanggan bisa ngerti merek kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita