500ml terisolasi tembok dobel sing terisolasi vakum

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-S6850
  • Kapasitas: 500ml
  • Bahan utama: waja tahan karat
  • Ukuran Produk: 9.2x6.6x19cm
  • Ngukur / CTN: 57 * 57 * 21cm / 36 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    nampa ngatur:Miturut file AI sing diwenehake saka pelanggan, kita bisa nindakake sing padha karo buku pantone.

    kustomisasi dhukungan:Miturut desain kriya sing diwenehake saka pelanggan, dhukungan pola desain sing beda-beda!

    cat apa wae sing bisa ditampa:Milih perawatan permukaan sing wis ana saiki kayata transfer banyu, transfer gas, pencetakan transfer panas ..

    tetep panas lan adhem:Isolasi jangka panjang sing ora nyata supaya minuman sampeyan adhem sedina muput tanpa adhem utawa panas tanpa gelombang mikro.

    Standar FDA:Botol stainless steel uga memenuhi persyaratane aturan lan peraturan Amerika.

    bocor banyu sing apik:Aja kuwatir cangkir bocor nalika botol kasebut diwalikake.

    Kauntungan Perusahaan:

    Kita wis lulus audit BSCI, SEDEX, DISNEY, UNIVERSAL.

    Teknologi pembukaan cetakan profesional kanggo entuk bentuk sing dirancang karo pelanggan

    Ngumpulake pengalaman dagang 15 taun lan kualitas layanan sing luwih apik

    Pembuktian sing akurat miturut syarat pelanggan

    Selaras karo aturan lan peraturan ing macem-macem wilayah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita