vakum terisolasi stainless steel tembok tumbler lelungan sing disesuaikan

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-S0093
  • Kapasitas: 400ml
  • Bahan utama: waja tahan karat
  • Ukuran Produk: 8,2 * 6 * 19,5cm
  • Ngukur / CTN: 52 * 52 * 42cm / 72 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    nampa warna sing disesuaikan:Kita nampa macem-macem warna khusus kanggo saben produk stainless steel supaya pesen.

    nampa logo khusus:Desain khusus sing cocog kanggo nggawe sampeyan ngombe sing enak lan energik lan gaya urip positif.

    "nampa permukaan sing disesuaikan:Maneka warna perawatan permukaan kanggo nggawe produk dadi sing sampeyan impen. "

    tetep adhem:Isolasi vakum-struktur telung lapis sing dirancang supaya minuman adhem nganti 12 jam

    Standar bahan panganan EU:Botol stainless steel uga memenuhi persyaratan aturan lan peraturan Eropa.

    kebocoran banyu:Kanthi berkah ring segel, botol kasebut nduweni kinerja bocor banyu sing unggul.

    Kauntungan Perusahaan:

    Kita minangka manufacuter sing disetujoni BSCI, SEDEX, DISNEY lan UNIVERSAL.

    Resmi dening merek lisensi

    Desain 15 taun lan pengalaman industri.

    Pencocokan warna sing pas kanggo bukti

    Dhukungan mriksa barang ing jalur produksi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita