Tumbler Paling Apik

Sawise ngisi 16 tumbler terisolasi sing kebak Slurpee ing kursi ngarep sedan panas, kita yakin tumbler Hydro Flask 22-ons paling apik kanggo umume wong. Sanajan nandhang panas 112 derajat, kita nemokake regane insulasi ing antarane umume umume efektif (kabeh bisa ngombe supaya panas utawa adhem sajrone sawetara jam). Kinerja lan estetika Hydro Flask nggawe sing menang.

Tumbler favorit kita yaiku Hydro Flask 22 ons. Beda karo botol banyu utawa termos, tumbler ora kanggo mbuwang tas. Panas lan hawa adhem mung tahan yen sampeyan kudu pindhah saka sak papan liyane lan ngidini sampeyan nyedhot kanthi gampang nalika pindhah: iku kapal utama.

Lima wong nggulung metu nalika tes Slurpee sing ditahan kanthi adhem, lan Hydro Flask ana ing limang ndhuwur kasebut. Lan ana ing nomer loro ing tes retensi panas, paling apik kanthi derajat suhu, saengga kopi bakal dadi panas sajrone perjalanan sampeyan. Nanging estetika yaiku kenapa masarakat seneng karo perkara iki. Kita ngobrol babagan rolas wong (utawa luwih) sajrone nedha bengi ngubengi geni, lan dheweke kabeh setuju Hydro Flask luwih gampang dianakake lan luwih nyenengake tinimbang model 16 liyane sing kita deleng - lan iki pancen penting kanggo para penganut. Hydro Flask nduweni bentuk sing paling ramping lan nyenengake kanggo kabeh tumbler sing dideleng lan ana wolung jas bubuk sing nyenengake. Kita luwih milih sing luwih apik tinimbang tumbler saka baja tahan karat, amarga sing ora kepenak diparani yen ditinggal srengenge.

Hydro Flask nawakake tutup kanthi jerami terintegrasi kanggo versi tumbler 32 ons lan 22 ons. Kita wis nyoba ing versi sing luwih gedhe, lan apik tenan: aman, gampang dicopot lan diresiki, lan dilengkapi corong silikon sing fleksibel kanggo nyegah jabbing lelembut alus.

Pungkasane, kita ngirimi email perusahaan kasebut kanggo takon apa aman kanggo mesin cuci piring. Wangsulan: "Sanajan mesin cuci piring ora bakal mengaruhi bahan isolasi saka labu, suhu sing dhuwur uga sawetara deterjen bisa ngilangi jas bubuk. Kajaba, rendhem kabeh labu ing banyu panas bisa ngilangi jas bubuk. "


Wektu kiriman: Nov-04-2020