Botol isolasi tampilan suhu

Kanggo ngatasi masalah ngombe banyu ing mangsa adhem, pilihan pertama ing musim gugur lan musim salju - botol termos

Ing pungkasan wulan September, cuaca dadi panas banget, lan bakal ana hawa anyep saben esuk lan sore. Nyatane, kajaba nganggo luwih akeh, nggatekake anget bisa ngatasi masalah gedhe. Ing musim iki, kita bisa milih banyu panas sing anget tinimbang banyu adhem sing adhem, luwih-luwih ing musim gugur nalika anget lan adhem. Lan ana pirang-pirang botol termos ing pasar. Bisa diarani kabeh jinis. Dadi, ana botol termos sing nggabungake insulasi jangka panjang lan portabilitas tahan lama?

1

Flask vakum saka stainless steel iki nyukupi kabeh kebutuhan kanggo flask vakum. Ing babagan pencocokan warna, ana akeh warna sing bisa dipilih lan bisa disesuaikan. Skema warna murni uga bisa nambah pangenalan lan nyegah kesalahan. Sanalika, teknologi pearlescent ing permukaan nambah kualitas botol, sanajan ora digunakake, katon apik ing meja.

2
3

Ukurane uga pas, kanthi dhuwur 235mm lan diameter 65mm, ora ana masalah nalika nggawa saben dinane. Bobot dikendhaleni udakara 180g, sing ora beda banget karo bobote ponsel sing asring digunakake. Kanthi kapasitas opsional 300 ~ 500ml, ora luwih ora kurang, nyedhot kopi sedina bisa ngombe ombone umume wong.

4

Nyatane, prinsip botol termos kira-kira padha, kabeh nambah efek jampel kanthi nambah hawa. Mesthi, botol termos iki ora dikecualian, nanging bisa diarani paling utama ing jampel. Botol termos iki uga duwe fungsi panggantos batere sing anyar, sing bisa ngawasi lan ngontrol suhu botol kapan lan ing endi wae, lan entuk insulasi paling dhuwur.


Wektu kiriman: Okt-09-2020