20oz kualitas tinggi vakum terisolasi plancongan tembok dobel kanthi tutup

Katrangan singkat:


  • Barang Ora.: SS-S6846
  • Kapasitas: 20oz
  • Bahan utama: waja tahan karat
  • Ukuran Produk: 7.1 * 8.8 * 17.5cm
  • Ngukur / CTN: 55 * 55 * 20cm / 36 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    warna sing disesuaikan:Miturut nomer pantone sing diwenehake saka pelanggan, kita bisa nindakake sing padha karo buku pantone.

    cetakan logo khusus:Miturut desain kriya sing diwenehake saka pelanggan, gawe produk ing pikirane pelanggan.

    nampa pagawean khusus:Kita nampa pagawean khusus.

    tetep panas:Isolasi vakum-struktur telung lapis sing dirancang kanggo njaga pelestarian omben nganti 8 jam.

    BPA GRATIS:Botol kasebut bisa digunakake kanthi percaya diri amarga kabeh permukaan sing kontak karo omben-omben, kalebu tutup lan interior stainless steel bebas BPA.

    anti banyu:Desain tutup tutuk vakum sing dibedakake kebocoran inovatif nggawe ngombe lan nyiram siji tangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita